Dansa Teràpia

  
  
                 Endinsa't en tu a través del moviment i la consciència plena,
    gaudeix, escolta't, allibera i deixa que els teus missatges et siguin accesibles.
 
 

Que és?

  La dansa teràpia és una teràpia psicocorporal que a través del moviment busca la integració emocional, psíquica i física de cada participant en relació al seu context personal.

  El moviment expressiu és el mitja que s'utilitza per fer el procés d'integració i creixement personal, ja que es contempla la connexió entre el moviment i l'emoció. A través del moviment, dirigit o lliure, s'arriba a una integració personal més completa; gràcies a accedir a continguts inconscients o simplement permeten espais per alliberar emocions i pensaments reprimits.

  A través de la dansa el món intern de cada persona es fa més tangible i amb propostes de diverses dinàmiques de moviment es poden transformar percepcions limitadores del psiquisme, integrant el món intern d'una manera més positiva.

  El psiquisme està configurat per la pròpia historia personal en tot el seu recorregut, per tant experiències molt antigues de la infantesa i processos més actuals creen el nostre estat psicoemocional present i les seves respostes d'acció-interacció.

 

 A qui va dirigit

  A tota persona que vulgui emprendre un camí d'autoconeixement, sanació i creixement a través del moviment.

 

Beneficis que aporta

  Autoconeixement i transformació