Que és?

 La tècnica metamòrfica allibera les energies que van quedar reprimides durant el periode prenatal, activant els processos curatius de la ment, el cos i l'esperit. És una teràpia de sanació i transformació basada en l'accés a un mateix, a la autosanació i al creixement.

  L'energia vital es forma durant el període prenatal. En els nou mesos que passen entre la concepció i el naixement s'estableixen les nostres estructures físiques, mentals i emocionals.

  Així creixem i ens desenvolupem seguint pautes prenatals. Aquestes poden contenir pors profundes, manca de compromís amb la vida, baixa autoestima, dificultat d'aprenentatge, debilitat física, salut precaria i un llarg etc.

  Amb uns lleugers tocs sobre els peus, mans i cap, aquesta tècnica va desfent les cristal·litzacions fixades en el nostre patró prenatal. Ajudant així a reconectar-nos amb la nostra energia vital i la informació inherent de salut i propòsit de vida. Per tant no treballarem sobre els simptomes sinó sobre la causa mateixa de la malaltia, en el moment en que es va crear el bloqueig, alliberant-lo i desfent les seves consequències.

  Les nostres cèl·lules contenen l'essència de la vida i amb ella la capacitat constant de regeneració.

A qui va dirigit?

 La tècnica metamòrfica s'usa per ajudar en la sanació de tot tipus de problemes a qualsevol edat.

 És una molt bona eina per solucionar traumes conscients o inconscients. Tan recents com antics, des de la concepció fins al present.

 Traumes que es poden manifestar en patrons de comportament, tendències emocionals, malalties físiques , etc.

  Per tant tothom es pot beneficiar de la teràpia en qualsevol moment de la seva vida. Tingui un problema definit o ganes de prendre autoconsciència i avançar en el seu camí de vida.

Beneficis que aporta

  Quan es rep una sessió de tècnica metamòrfica es sent un gran benestar, tranquil·litat, alleujament i sensació de plenitud.

  Hi ha moltes persones que es queden adormides i quan desperten es senten plens d'energia i positius.

 Els canvis després de la sessió s'aniran donant. Hi ha persones que en breu noten com perceben i reaccionen de manera diferent a la seva vida o prenen consciència de certs aspectes i això fa que es transformi la seva actitud o malaltia. D'altres perceben els canvis en un termini de temps més llarg i van assimilant de mica en mica la transformació.

 Tan en un cas com en l'altre els canvis són perfectament gestionats, ja que és la pròpia saviesa i energia del pacient la que els permet. Imposant el ritme adequat per que es donin.