Sobre mi           

  Treballant com a professora de dansa, des de molt jove, vaig començar a interessar-me inevitablement pel funcionament del sistema ossi i muscular. Però la veritat, és que ràpidament vaig adonar-me que la part energètica, inconscient i psicològica estaven tan intrínsecament relacionades amb l'aspecte físic, que no vaig poder contenir el meu desig d'ampliar els meus coneixements i les meves possibilitats com a acompanyat en processos de canvi.

  El meu interès i pràctica en Tai-txi em van portar a formar-me primer, a l'Institut Internacional de Shiatsu, de l'any 1998 al 2001.

  L'any 2000 vaig conèixer la tècnica metamòrfica i vaig formar-me amb la Violette Pron'dhom, una deixebla directe del creador d'aquesta teràpia.

  Més tard m'he format en flors de Bach durant tres anys, del 2012 al 2015, i actualment sóc practitioner del centre Bach.

  També practico el Reiki Usui Tibetà des de l'any 2014 i en soc mestre.

  L'any 2016 vaig certificar-me com a Moon Mother amb la Miranda Gray.

  M'he format en dansateràpia transpersonal i moviment psicocorporal, al centre PsiqueSoma, en la promoció del 2016 al 2019. I  he estat fent col.laboracions continues en la promoció del  2019-2022.

  Actualment treballo com a terapeuta i professora de dansa,Tai-Txi i Qi-gong a Palafrugell, la Bisbal, Torroella i Corçà.

  Penso que cadascú ha de trobar la teràpia i terapeuta que li escauen per poder avançar i sanar. I que el camí és personal!!

  Per això m'agrada donar eines perquè l'empoderament i l'autocura es doni i l'acompanyament sigui precisament per recorrer el camí cap a una mateixa. 

  Quan em pregunten quina de les teràpies o tècniques que ofereixo és la millor, només puc que contestar; la que més t'agradi!!!